RSS

Aylık arşivler: Temmuz 2014

Lenovo Thinkpad 8

Lenovo ‘nun 8.3″ ekranlı yeni Thinkpad modeli. Ekranı 1920×1200 FHD IPS olan bu cihazda her şey var.

SSD diski ile hız canavarı olan bu cihazın ağırlığı yaklaşık 400 gram. Üzerinde stereo hoparlör, micro USB 3.0, micro HDMI ve micro SD kart girişi bulunuyor. SIM kartlı modelleri de mevcut olan bu cihazı bir hafta kullandım.

lenovo4

lenovo5lenovo6Tecrübelerime göre şunu söyleyebilirim, baytrail tabletlerin gelebileceği mükemmel noktaya ulaşılmış durumda. Ekran FHD olduğu için internette gezinirken, doküman okurken inanılmaz bir netlik, canlılık ve keskinlik sağlıyor. Ön (2MP) ve arka (8MP) kameraların görüntüsü ve düşük ışıktaki performansı inanılmaz iyi. Tabletlerin fotoğraf ya da video çekimlerine uygun cihazlar olmadıklarını düşünen bir kişi olarak, çalışma koşullarının içerisinde sıkça fotoğraf ya da video görüntüsü alması gereken çalışanlar için harika bir tablet.

lenovo3

Örneğin sigortacılık, kredilendirme, avukatlık vb iş kollarında rahatlıkla kullanılabilir. Her türlü desktop uygulamasının, web uygulamasının sorunsuz çalıştığı ve aynı zamanda fotoğraf makinesi kalitesine oldukça yakın fotoğraf alabilen bu cihazın taşınabilirliği ve 8 saat pil ömrü de eklendiğinde, çantadan her an hızlıca çıkarıp, yarım saniyede tek tuşla standby ‘dan uyandırıp, anında fotoğraf çekimi yapabilir ve bunu şirket uygulamaları ile entegre bir şekilde beklemeksizin kullanabilirsiniz.

 
Yorum yapın

Yazan: Temmuz 12, 2014 in Uncategorized