RSS

Aylık arşivler: Nisan 2014

Dell Venue 8 Pro Klavye

Dell Venue 8 Pro, benim gündelik olarak çok sık kullandığım bir tablet. Tablet kullanırken üretkenlik için klavye şart …

Image

Türkçe klavyesi mevcut. Küçük olmasına karşın gayet rahat yazılabiliyor. Klavyenin pili üzerinde geliyor ve 1 sene dayanıyor, şarj edilebilen bir pili yok. Klavye ile birlikte kılıf da geliyor ve kılıf kapatıldığı zaman, klavye üzerine kapatılabiliyor ve mıknatısla yapışıyor. Çok güçlü bir mıknatıs değil fakat güçlü olsa idi ayırmak zor olurdu. Benim için tek sorun, klavyenin üzerindeki i harfini altgr ile kullanılacak şekilde yapmış olmaları. O nedenle 0 ‘ın olduğu yerdeki tuşa i ‘yi yapıştırdım. 0 ‘ı ve çift tırnağı 1 ‘in soluna aldım, eşit işaretini 6 ‘nın yanına koydum ve ı ‘nın yanındaki i ‘lerin üzerini kapattım. Tabii bunları yaptıktan sonra bu son hale özel alttaki gibi bir keyboard layout tanımladım.

Image

Klavye ile birlikte gelen kılıf alttaki gibi stand oluyor, kılıfın üzerinde digitizer ‘lı ekrana yazı yazmakta kullanılan kalemi yerleştirebileceğiniz bir slot mevcut.

Image

 
9 Yorum

Yazan: Nisan 10, 2014 in Uncategorized